Arnica Gel – Slet Mørke Rande Og Poser Under øjnene

Home » Da » Arnica Gel – Slet Mørke Rande Og Poser Under øjnene
Rated 97 out of 100 based on 333 user ratings

Purchase Derma Active Serum acquiring online!

Visit this site to purchase Derma Active Serum acquiring online!

Huden under øjnene er tynd og sart. Til tider, mangel på søvn, dårlig kost, dehydrering, alder, rygning og / eller drikke kan forårsage denne hud til at fange væske. Dette kan medføre poser eller mørke rande. Dr. Lisa Masterson, Obstetrik / gynækologi fra The Læger tv-show, anbefaler Arnica Gel til lindring af disse mørke rande og poser under øjnene.

Det har haft succes primært i at reducere inflammation og smerte. Derfor er det ikke et stort spring til at tro, det vil reducere poser og mørke rande under øjnene. Naturlige urter har ofte de samme fordele som de dyre øje cremer. Jeg tror naturlige urter bør altid anvendes, før ty til syntetiske produkter.

Hvad er det?

Arnica er en urt, der hører til familien solsikke. Den vokser mest i det vestlige Nordamerika, Canada og østlige Asien, men angustifolia og Montana er to arter, som er hjemmehørende i Europa. Montana og chamissonis indeholder helenalin, en sesquiterpenlacton, som er en hovedbestanddel i anti-inflammatoriske behandlinger. Det er også af navnene Mountain Tobak, Leopards Bane og Wolfsbane. Det videnskabelige / Medicinsk hedder Arnica Montana.

Hvad betyder det gøre?

De Montana arter, der er hjemmehørende i Europa, er blevet brugt til inflammatoriske lidelser i mange år . Rødderne indeholder derivater af thymol, der anvendes som fungicid eller konserveringsmiddel. Det er i øjeblikket anvendes i linimenter og salver, der anvendes for stammer, forstuvninger, og blå mærker. Det er almindeligt anvendt af professionelle atleter til disse symptomer. I mange tilfælde har det givet lindring af ryg og hofte smerter.

De cremer til rådighed er generelt formuleret ved hjælp grundtinkturen snarere end en fortynding, og derfor indeholder målelige mængder af urten.

hvor godt det virker vil afhænge af to vigtige ingredienser, sesquiterpenlactoner, et kemikalie, der findes i planter, der er kendt for at reducere inflammation, og flavonoidglycosider, også en kemisk findes i planter, som er molekyler, der vides at være antioxidanter.

Der er omkring 32 forskellige arter af denne urt. Blomsten og rhizome anvendes ofte i naturlægemidler. Det anvendes i Homøopatiske præparater til sår, infektioner og betændelse. Det fremmes til brug på huden for at hjælpe lindre og helbrede sår, blå mærker, forstuvninger, muskel stamme, inflammation, irriteret hud, insektbid, forbrændinger, gigt, mavesår, acne, eksem, sprukne læber, ondt i halsen, og det menes at hjælpe med at helbrede bakterielle infektioner. Det er også en ingrediens i nogle naturlægemidler hudplejeprodukter og shampoo. Arnica salver indeholder sædvanligvis op til 15% af Arnica olie eller 25% af en tinktur af Arnica (herb blandet med alkohol). Blæredannelse og inflammation kan være mere sandsynligt, hvis meget stærke løsninger anvendes på huden. Det er en god ide at bruge en gel med ikke mere end 25%. Det er for det meste kendt for at reducere inflammation og smerte.

Er der evidens for brugen af ​​den?

Den thymol i rødderne er klinisk bevist at være effektiv i reducere blodkar. En undersøgelse af denne urt i helende sår efter kirurgi fundet en reduktion af smerte og blødning efter kirurgi. Dr. Lisa Masterson fra The Læger tv-show, anbefaler Arnica gel til at mindske mørke rande og hævelser under øjnene. Mange kvinder bruger det som en fugtighedscreme.

Det øger den normale helingsproces, som vil lette strømmen af ​​blod og kropsvæsker. Det hjælper med at reducere den mørke farve af blå mærker.

Mange medicinske publikationer og tidsskrifter har givet denne gel nogle fremragende anmeldelser og vurderinger. Det er en af ​​de mest foretrukne geler af amerikanerne for dag-til-dag skader og blå mærker. Det er ikke fedtet eller klistret og meget let at anvende.

Er det sikkert?

Arnica indeholder toksin helenalin , der kan være giftige, hvis spises store mængder af planten. Bare vær sikker, som du ville med enhver aging hudpleje produkt, holde det på huden. Hvis det tages internt, fortyndes i det omfang, der er næsten ingen af ​​de aktive bestanddele tilbage. Homøopatiske opløsninger af 24X eller mere ikke er giftige, da der kun er en lille mængde Arnica tilbage efter fortyndingen. Hvis urten selv er taget gennem munden, kan det være giftigt. Det har medført en række alvorlige reaktioner, herunder allergier og mindst et dødsfald. Små doser af urter anses for sikre til brug på huden. Personer, der er allergiske over for solsikker, echinacea, morgenfruer, kamille, eller ragweed kan være mere tilbøjelige til at være allergiske over for Arnica.

Du kan ikke bruge planten direkte på et åbent sår. Dette er grunden til medicinske selskaber forsket og opdaget Arnica Gel. Mange homøopatiske virksomheder sælger det som en gel, olie eller tabletter. Gelen er den mest populære, fordi det er lettere at anvende. Hvis du pris øjencreme, vil du opdage, at denne gel er blot en brøkdel af prisen. Med så meget succes bag det, giver det mening at prøve det selv. Du vil være meget glad for du gav det en chance, når du ser, hvor godt det virker på de mørke rande og poser under øjnene.

Purchase derma active serum acquiring online!

Visit this site to purchase Derma Active Serum acquiring online!

Limited Time Deal

Get Your Free Trial Derma Active Serum acquiring online!

Then must-have totally free trial deal will certainly no more be readily available

This is why DermaActive Eye Serum is a fantastic choice as you could get a cost-free trial, 60-capsule supply and see on your own if this product is the ideal one for you!For your

benefit, I have supplied a link here where you could declare a cost-free trial of DermaActive Eye Serum. Ensure to take action soon as this totally free trial deal won’t last long.

(Only 3 Trials Left)

Get Your Free Trial Container
Posted by health at Wednesday, September 09, 2015 19:51:38 PM

Comment from Arnica Gel – Slet Mørke Rande Og Poser Under øjnene

Related Article from Arnica Gel – Slet Mørke Rande Og Poser Under øjnene positioned in Da